services

Omgevingsaanleg

Wenst u de volledige omgeving rond uw woning, winkel of appartementsgebouw aan te leggen of een nieuwe uitstraling te geven dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Door onze ervaring en onze brede waaier van activiteiten kan u bij ons terecht voor het hele plaatje.  Wij verzorgen alles van A tot Z en dit in eigen beheer.  U hoeft dus geen 10 aannemers om een offerte te vragen en deze naast elkaar leggen om tot een eindprijs te komen.  Onze totaal aanpak bespaart u veel zorgen, administratief werk en onnodige kosten.

Voor kleine veranderingen, restauraties of herstellingen bent u eveneens op het juiste adres.  Iedere klant en project krijgt bij ons evenveel aandacht.

services

Terassen en bestratingen

Wij kunnen voor u alle mogelijke bestratingsmaterialen leveren en correct plaatsen.  Klei – of betontegels, natuursteen of keramische tegels en zelfs verhardingen in tropisch hout hebben voor ons geen geheimen meer.

Wij bespreken graag bij u al de eigenschappen van de diverse materialen en staan u bij met raad en daad bij het maken van de juiste keuze.  Door de goede relaties met onze leveranciers kunnen wij desgewenst voor stalen zorgen. Zo kan u bekijken of het materiaal waar u voorkeur naar uit gaat  aan u wensen voldoet en/of het materiaal wel mooi is bij bv. De gevelsteen van uw woning.

services

Grindzones

Zones met grind en/of keien winnen als maar meer aan populariteit.  Zones met grind zijn vrij onderhoudsvriendelijk en zorgen er ook voor dat het regenwater snel de grond kan infiltreren.  Er is een groot areaal aan producten op de markt en de prijzen per ton hebben verschillende prijsklasse.  Wij staan onze klanten graag bij voor het maken van de juiste keuze en indien gewenst kunnen wij altijd voor de nodige stalen zorgen.

services

Aanleg gazon

Is uw bestaande grasmat aan vervanging toe?  Of wilt u aan u woning een nieuw gazon aanleggen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Aan de hand  van de eisen die u stelt aan de grasmat selecteren wij voor u het meest geschikte zaadmengsel en eveneens houden wij rekening  met de bodemeigenschappen waarover het aan te leggen gazon kan gaan beschikken.  Alleen zo bent u verzekerend over een mooie ingezaaide degelijke grasmat.  Wilt u echter onmiddellijk genieten van een mooi groene dichte grasmat leveren en plaatsen wij ook graszoden. 

In een mooie tuin is het aangenaam vertoeven zeker als het gras bij u groener is dan bij de buren en als de planten en bomen er keurig bloeiend en gesnoeid bij staan.  Maar als er een periode van droogte aanbreekt dan durft dit plaatje wel eens stuk te gaan.  Wij kunnen voor u een beregeningsinstallatie plaatsen die u tuin bij een periode van droogte volledig automatisch van water voorziet.

Het plaatsen van een beregeningssysteem in uw gazon en plantenborders kent voor ons geen geheimen en behoort ook tot de mogelijkheden.

HT-aannemingen  is dus de ideale partner voor uw totaal aanleg.